top of page
Accountant

Deskundige oplossingen voor uw bedrijf !

Met jarenlange ervaring in de branche beschikt ons team van gecertificeerde medewerkers over de vaardigheden, kennis en expertise die nodig zijn om boekhoudkundige diensten van topkwaliteit te bieden die zijn toegesneden op de unieke behoeften en doelstellingen van uw bedrijf.
 

Van boekhouding en belastingvoorbereiding tot financiële rapportage en bedrijfsadvies, wij bieden een breed scala aan uitgebreide oplossingen die u kunnen helpen uw financiële doelstellingen te bereiken en uw winstgevendheid te maximaliseren.

Informeer naar de mogelijkheden

Bij ons kantoor begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom hanteren we een gepersonaliseerde benadering van onze dienstverlening. Ons team werkt nauw samen met elk van onze klanten om een ​​diepgaand inzicht te krijgen in hun zakelijke en financiële behoeften om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op hun specifieke vereisten.

 

We zijn trots op onze proactieve, betrouwbare en responsieve service die de verwachtingen van onze klanten overtreft.

Dus waarom wachten? Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met onze deskundige diensten. Laat ons de financiële kant van uw bedrijf regelen, zodat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent: uw bedrijf runnen en laten groeien!

Op zoek naar deskundige boekhouddiensten die u kunnen helpen uw financiële activiteiten te stroomlijnen en uw bedrijfsprestaties te optimaliseren?
Basecone
Accountancy

ADMINISTRATIE

Een goede administratie bijhouden is vaak een lastige en tijdrovende klus. Vooral omdat deze aan een aantal voorwaarden moet voldoen en een aantal jaren bewaart moet blijven.

Wij kunnen je administratie volledig digitaal verwerken. Dat is snel en geeft direct inzicht. Je hebt toegang tot jouw eigen online omgeving middels Exact. Aanleveren gaat middels een eenvoudige app of via email. De bankmutaties worden automatisch ingelezen middels een bankkoppeling

Ook de salarisadministratie (via Exact) is in goede handen. Wij verzorgen de loonstroken, aangifte loonbelasting, betaalbestanden en jaaropgaven. De salariskosten worden netjes iedere maand in de administratie verwerkt.

Ook het maken van verkoopfacturen of debiteurenbeheer kunt u aan ons overlaten. Alles wordt digitaal verzonden en verwerkt.

JAARREKENINGEN

Ieder jaar moet de jaarrekening weer worden opgemaakt welke in basis wordt gebruikt voor de ondernemersaangifte of voor de aangifte vennootschapsbelasting. Ook moet de jaarrekening van een bv worden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Zodra wij de administratie in Exact hebben verwerkt en nagekeken wordt deze met je doorgenomen. Dan gebruiken wij Exact Fiscaal en Rapportage om de jaarcijfers op te maken en de juiste aangifte op te stellen.

Hier hoef je niet naar om te kijken en wordt volledig voor je verzorgt.

Vergadering
Mannen met Calculator

AANGIFTEN

Fiscale hulp nodig bij de aangifte ? Wij verzorgen deze graag voor je !

We kunnen alle gangbare aangiften verzorgen.

Inkomstenbelasting

Omzetbelasting

Loonbelasting

Vennootschapsbelasting

Dividendbelasting

Aanvraag toeslagen

ADVIES

Er komen ongetwijfeld momenten dat je vragen hebt waar je antwoord niet direct op kunt vinden.

Die kunnen betrekking hebben op pensioen, financiering, liquiditeit, automatisering, kiezen van de juiste rechtsvorm of vele andere.

We kunnen je hierin adviseren zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. We hebben verschillende specialisme in huis. Een oplossing die we dan bieden kijkt niet alleen naar het nu maar ook in de toekomst. Waar wil je staan over een aantal jaren.

Het is fijn te weten dat je er niet alleen voor staat.

Spar met ons en maak gebruik van onze expertise !

Advocaat met cliënten
bottom of page