top of page
Onze diensten
ONZE DIENSTEN
ADMINISTRATIES

 

‹Financiële administratie

Loonadministratie

Jaarstukken

Deponering KvK

Administratie software

BELASTINGEN

 

Omzetbelasting

Loonbelasting

Inkomstenbelasting

Vennootschapsbelasting

Dividendbelasting

Overdrachts- en Assurantiebelasting

Successie en schenkingen

 

OVERIGE

 

Startersbegeleiding

Ondernemersplan

Bedrijfsadvies

Schuldsanering

Hard- en software

Bedrijfsstructuren

Het is belangrijk een goede administratie op te zetten en bij te houden, bij voorkeur digitaal. Niet alleen omdat u als ondernemer wettelijk verplicht bent om een goede administratie bij te houden en te bewaren. Het helpt u ook om op tijd nieuwe ontwikkelingen te voorzien, daarop in te spelen en op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen. Met een goede administratie legt u vast wat er in uw onderneming gebeurt en houdt u overzicht.

 

MKB
Als ondernemer of manager wilt u grip houden op uw financiële situatie en u bezig houden met waar uw passie ligt, namelijk ondernemen. Soms heeft u daarbij behoefte aan een adviseur die u ondersteund bij financiële, bedrijfseconomische en fiscale vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan advisering omtrent de fiscale wetgeving of het kiezen van een geschikte rechtsvorm voor uw bedrijf. Ook kunnen wij u onder meer van dienst zijn bij bedrijfsopvolging, bedrijfsbeëindiging, fusie of overname. Kortom: allround advies en ondersteuning binnen één vertrouwde omgeving, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw ondernemerschap!

 

ZZP-er
Als ZZP-er bent u in de eerste plaats ‘ondernemer’. U bent voortdurend bezig met uw bedrijf en alle zaken die daarbij komen kijken. Een ZZP-er moet zich altijd afvragen: "Doe ik het zelf of besteed ik het uit?". Welke risico's loop ik en kan ik die zelf dragen? Pas daarna begint de zoektocht naar mogelijke oplossingen. Startende ZZP-ers doen er verstandig goed na te denken over de financiële risico's die zij en hun evt. partner en/of gezin lopen. Zeker omdat de meesten in een eenmanszaak als IB (inkomsten belasting) ondernemer van start gaan en er dus ook altijd het risico van hoofdelijke aansprakelijkheid is.

 

ZZP-ers die wat verder in hun ondernemerschap zijn, zouden eens moeten nadenken op welke manier zij hun "zaak" fiscaal aantrekkelijk kunnen overdragen aan derden. Zoals bijvoorbeeld de omzetting van de eenmanszaak naar een BV-structuur.

 

Dit maakt dat ZZP-ers in de verschillende fasen van hun ondernemerschap behoefte zullen hebben aan verschillende oplossingen. Bepaalde oplossingen uit het verleden zullen na verloop van tijd overbodig worden of juist aangescherpt moeten worden. Ook bij ZZP-er blijven dus continu de behoeftes inzake ondersteuning veranderen. Omdat wij weten dat iedere ZZP-er zijn eigen karakter, wensen en vragen heeft, stemmen wij onze dienstverlening daarop af. Voor iedere ondernemer bieden wij dus echte maatwerk-oplossingen. Dit kan inhouden de volledige administratie en jaarrekening of alleen een eenvoudige winst- en verliesrekening, uw aangiftes omzetbelasting en inkomstenbelasting. Financieel en bedrijfsadvies.

 

Particulier
Adfis biedt ook haar particuliere cliënten optimale financiële dienstverlening aan. Ziet u ook altijd zo op tegen de blauwe brief van de belastingdienst? Wilt u dat uw aangifte inkomstenbelasting eens onder de loep wordt genomen? Veel mensen laten geld liggen bij de belastingdienst omdat ze niet weten wat er allemaal mogelijk is bij de belastingaangifte. Adfis biedt u de juiste oplossing!

bottom of page